Het appartement

Het appartement van Château de l'Horte is van alle gemakken voorzien, een ruime woonkamer, complete keuken en twee slaapkamers met ieder een eigen toilet en badkamer. U kunt als gast natuurlijk ook gebruik maken van het zwembad en de Jeu de Boules baan. Het appartement heeft zijn eigen omheind tuintje met terras en barbecue.

Tarief

Maximaal 6 personen. Deze zijn per week te huur. Prijs € 950,00 per week (zaterdag 16:00 uur tot zaterdag 10:00 uur) + € 50,00 eindschoonmaak en € 25,00 administratiekosten. In geval de Chambres d’Hotes bezet zijn en het appartement vrij is, is er een mogelijkheid om een kamer in het appartement te huren à € 100,00 per nacht.

Waarborgsom: € 300,00

Inrichting

Eén grote compleet ingerichte woonkamer met flatscreen-TV met satellietontvangst, zithoek, eettafel, bureau met aansluiting voor toegang tot internet. Eén compleet ingerichte open keuken, vanuit de keuken heb je uitzicht over de wijngaarden en het zwembad. Twee tweepersoonsslaapkamers met ieder een eigen badkamer met ruime douche, wastafel en eigen toilet. Extra bijzet bed mogelijk voor € 15,00. Het is mogelijk om nog een extra kamer voor twee personen bij te huren voor € 500,- per week.

Foto's appartement

Omhoog