Nieuws archief

Vrijdag 1 juli 2011 - Artikel in Winelife

In de huidige editie van Winelife Magazine staat een artikel over Wijnvillas en Château de l'Horte. Klik op onderstaande adfbeeldingen om het artikel te lezen.

Vrijdag 1 juli 2011 - Artikel op winebusiness.nl

Op Winebusiness.nl staat een artikel over onder andere Wijnvillas. Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te lezen.

Naar boven

Nieuws mei 2011


Zondag 29 mei 2011 - Uitslag Twitter en Facebook actie

De prijswinnaar van het verblijf van 1 week in een Wijnvilla is geworden:

Henriëtte Hubert

Van harte gefeliciteerd met het verblijf en veel plezier!

Als troostprijs verloten wij een wijnpakket van Château de l'Horte onder iedereen die heeft meegedaan met de actie. De winnaar van het wijnpakket is:

Iris Grundmann Beekhuis

Van harte gefeliciteerd!

Naar boven

Nieuws april 2011

Woensdag 20 april 2011 - Volg Wijnvillas

Vanaf nu is Wijnvillas te volgen via YouTube, Hyves, Twitter en Facebook. Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws vanuit Montbrun en speciale acties en volg ons!

YouTube
Hyves
Twitter
Facebook

Naar boven

Dinsdag 14 april 2011 - Seizoen 2011 begonnen

Het seizoen 2001 is in volle gang. De verschillende gasten in de wijnvilla’s hebben de afgelopen weken kunnen genieten van prachtig voorjaarsweer. De zon schijnt volop en de temperaturen lopen regelmatig op tot boven de 25 graden. Door al die zonneschijn is er veel werk aan de winkel in de tuinen. De afgelopen weken hebben we de terrassen schoongespoten, de zwembaden van onder naar boven schoongemaakt en alle huizen hebben de grote voorjaarsschoonmaakbeurt gehad. De Jacuzzi’s zijn voorzien van een frisse verflaag en de zwembaden hebben de zwembadverwarming gekregen, evenals nieuwe randen rondom het zwembad. De ontvangst op Château de l’Horte verloopt uitstekend. Alle gasten die aankomen krijgen een fraai welkomstpakket en worden persoonlijk ontvangen en rondgeleid door de villa. De huurderboeken zijn vernieuwd en geven alle benodigde informatie over de villa’s en de omgeving. Het is prachtig kalm voorjaarsweer in de Languedoc, de wijngaarden beginnen uit te lopen en het is heerlijk toeven op de terrasjes... Er zijn nog enkele villa’s beschikbaar de komende weken; voorjaar in de Languedoc, een heerlijke periode om de Languedoc te ontdekken...

Cabernet wijngaard villa le Cabernet

Jacuzzi le Cabernet

Uitzicht jacuzzi le Cabernet

Uitzicht jacuzzi le Cabernet

Carignan voorjaar 2011

Carcassonne

Jacuzzi met zwembad le Cabernet

l'Horte in de wijngaarden

Naar boven

Dinsdag 14 april 2011 - V.V. Capelle E5 kampioen seizoen 2010 - 2011

Het wijnvillas.nl- voetbalteam E5 van voetbalvereniging Capelle is kampioen geworden. Het team met de talentvolle voetballers van E5 hebben een spannend seizoen achter de rug, enthousiast begeleid door de trouwe supporters hebben ze het hele seizoen fanatiek en sportief strijd geleverd. Trots poseren ze bij het bord van wijnvillas.nl bij V.V. Capelle.

V.V. Capelle E5 wijnvillas.nl

V.V. Capelle E5 wijnvillas.nl

Naar boven

Nieuws maart 2011

Dinsdag 8 maart 2011 - Lente in Zuid-Frankrijk!

De lente is begonnen in Zuid-Frankrijk. De zon schijnt uitbundig en de hemel is wolkeloos en strakblauw. Het is al een aantal weken dagelijks tot soms wel ruim 20 graden, en op het terras van de wijnvilla is het goed toeven. De amandelbomen staan volop in bloei, en zorgen voor prachtige kleuren in de wijngaarden. Langzaam begint de natuur te ontwaken uit de winterslaap, en komt er een groene gloed over de vallei. De terrassen in de omgeving raken weer gevuld met de dorpelingen en toeristen die genieten van de lentezon. De lente is een prima tijd om het gebied te ontdekken. Het is nog niet zo heel druk in de bekende plaatsen en het is heerlijk weer.

Notre dame du Colombier met amandelbloesem

Notre dame du Colombier voorjaar 2011

Voorjaar 2011

Amandelbomen in bloei

Wijngaard met amandelbomen in bloei

Wijngaarden voorjaar 2011

Wijnvilla's in avondzon voorjaar 2011

Ondertussen zijn we druk bezig om verschillende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zoals verfwerk, de tuinen zijn weer gedaan en we hebben de warmtepompen voor de zwembaden geplaatst, waardoor er ook in deze periode al in verwarmde zwembaden gezwommen kan worden.

Warmtepomp zwembaden

De reserveringen stromen binnen en de wijnvilla’s zijn erg populair. Gelukkig is er in verschillende periodes nog beschikbaarheid. Mocht u vragen hebben over tarieven en beschikbaarheid: kijk op de verhuurkalender of stuur een email naar info@wijnvillas.nl.

Naar boven


Nieuws januari 2011

Vrijdag 21 januari 2011 - Seizoen 2011 is begonnen!

De reserveringen voor het seizoen stromen binnen. Dagelijks worden er reserveringen gemaakt, opties genomen en worden we benaderd voor informatie. Veel huurders die de afgelopen 2 seizoenen in onze huizen een heerlijke vakantie hebben gehad weten ons te vinden en boeken weer hun favoriete villa. Ook veel nieuwe huurder reserveren een villa bij wijnvilla.nl. Zowel in het voorjaar, de zomer als in het najaar willen huurders genieten van de prachtige omgeving en de luxe en comfort van de wijnvilla's. Een aantal weken zijn zelfs al geheel volgeboekt.


We krijgen veel positieve reacties op het gemak van het huren met alles erop en eraan waarbij de prijs vooraf bekend is, zonder verassingen of verekeningen achteraf. Bij wijnvillas.nl zijn de enige kosten die bij de huurprijs erbij komen de administratiekosten en de schoonmaakkosten, al het overige zoals electra, beddengoed, handdoeken etc zijn inclusief in de huurprijs. Huurders waarderen deze duidelijkheid omdat men vooraf exact weet wat een vakantie in een wijnvilla kost, zonder verassingen achteraf.

Momenteel zijn we hard aan het werk om het seizoen voor te bereiden. Zo hebben we alle zwembadranden vernieuwd en beginnen we nu aan het installeren van de zwembadverwarming bij ieder zwembad. Kleine reparaties worden uitgevoerd. Dit zijn er niet veel want alle villa's zijn nog maar 2 jaar oud, dus het is voooral preventief onderhoud.
Alle huurdersboeken worden vernieuwd en bijgewerkt, de tuinen worden bijgehouden en alles wordt nagelopen.

De winnaars van de kleurwedstrijd hebben onlangs hun prijzen ontvangen. Alle andere inzenders hebben een mooie troostprijs ontvangen. Ook komend seizoen zullen we weer een leuke kleurwedstrijd organiseren met mooie prijzen.
Sowieso heeft iedere deelnemer altijd prijs als de kleurplaat wordt ingeleverd op Château de l'Horte.

De reserveringen stromen binnen. Mocht u een villa willen huren in 2011, wees er dan snel bij en reserveer via de website www.wijnvillas.nl

Naar boven