De beoordelingen op vakantiebeoordelingen website Zoover

Enkele reacties van huurders in de gastenboeken in de Wijnvilla's

In iedere villa is een gastenboek aanwezig waarin onze gasten een reactie achter kunnen laten. Wij plaatsen een gedeelte van de reacties vervolgens op onze website.

Het was in één woord fantastisch. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, het is er gewoon, het ontbreekt je echt aan niets. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Villa Le Carignan

We hebben een heerlijk en warm verblijf gehad hier in Mas de Montbrun. We hebben genoten van zwembad en jacuzzi en gezellig op terras ontbeten.

Villa Mas de Montbrun

We hebben een fantastische vakantie gehad. Twee jaar geleden in Le Chardonnay en nu hier in Le Sauvignon. De gastvrijheid en alle luxe voelen als een waar thuis.

Villa Le Sauvignon

Leven als God in Frankrijk lijkt een cliché, maar de afgelopen drie weken hadden er veel van weg. De perfectionistische aanpak is duidelijk waarneembaar.

Villa Le Carignan

Dit is pas echt vakantie! Top! Top! Aan alles is gedacht, ook aan de kleine kinderen en pubers. Goed verzorgd en schoon. Super hoor! Complimenten ook aan Omar en zijn team.

Villa Le Syrah

Een ware toplocatie! Alles wat een mens zich zou kunnen wensen is hier aanwezig. Het huis zelf is top, maar de tuin, het zwembad, jacuzzi, en schommels maken het helemaal af!

Villa Mas de Montbrun

We beleefden een heerlijke vakantie hier in Le Cabernet! Ideale locatie, warm zonnetje, lekker eten en heerlijke wijntjes en vooral een tip-top in orde vakantiehuis!

Villa Le Cabernet

Nadat we vorig jaar een heerlijke vakantie hadden hier besloten we dat we zouden terugkomen naar dit paradijsje! Het staat nu al vast dat we volgend jaar weer terugkomen!

Villa Le Sauvignon

Wat hebben wij een super vakantie gehad. Een geweldige mooie omgeving en het is heerlijk in dit comfortabele huis. Château de l'Horte heeft prachtige wijnkelders en een zeer gastvriendelijke Johanna.

Villa Mas de Montbrun

Bedankt voor de goede service. Het zwembad en bubbelbad was super. Het was een super reis die veel te vlug is voorbij gegaan!

Villa Le Carignan

Een tweede keer in Mas de Montbrun. Zoals vorige keer was het geweldig en het weer zat ronduit mee. Jullie hier op bezoek was een extra leuke dimensie, een super zomeravond, goed eten en gezelschap en heerlijke wijnen natuurlijk. Hartelijk dank!

Villa Mas de Montbrun

Alles wat hiervoor in dit boek geschreven is is waar: de luxe van het huis, de leuke stadjes in de omgeving, de heerlijke wijnen en behulpzame Omar.

Villa Mas de Montbrun

We hebben hier super genoten, mooi weer, hele mooi omgeving en niet te vergeten heerlijke wijntjes van Château de l'Horte. Dit is zeker aan te raden!

Villa Mas de Montbrun

Goede wijn behoeft geen krans! Aankomst: eerst de bouquet ruiken, hmmm. Verblijf: heerlijk vol en fruitig. Vertrek: zalige afdronk, goede herinneringen. Het was heerlijk.

Villa Le Syrah

Een heerlijke week gehad. Mooie omgeving, mooi huis en mooi weer. We willen graag nog eens terugkomen. Bedankt!

Villa Le Carignan

Na vier heerlijke weken in Mas de Montbrun wilden we eigenlijk nog niet naar huis. Het aanbod nog twee weken in villa le Merlot te verblijven hebben we met beide handen aangepakt. Ook hier weer alle services en comfort. Wat een prachtige omgeving en mooie dorpen. Dit alles zit in ons hart. Het was thuiskomen.

Villa Le Merlot

We hebben ons prima vermaakt in jullie mooie villa. Vooral de jacuzzi was heerlijk. Wie weet komen we nog eens terug. Aan de streek en de villa zal het niet liggen.

Villa Le Sauvignon

Ontzettend geweldig, zo'n overwachte vakantie op deze mooie locatie. Tja, wat kun je je hier nog wensen? De ontvangst is prima, het infoboek compleet en de villa heeft alles wat je nodig hebt.

Villa Le Syrah

We hebben genoten van veertien dagen in een mooi en ruim huis, van een heerlijk zwembad, mooi weer en een omgeving met een relaxte sfeer. Het was de tweede keer dat wij hier waren en wellicht komt er nog weleens een derde keer!

Villa Le Sauvignon

Drie fantastische dagen gehad, voorzien van alle luxe en comfort. Wie weet, tot ziens! Het was weer veel te gezellig!

Villa Le Carignan

Ook wij hebben geweldig genoten van dit heerlijke huis. Heerlijk weer gehad, wel veel en harde wind. We hopen op een weerzien!

Villa Le Chardonnay

In één woord: fantastisch! Wat een onzettende luxe en complete villa. De kinderen waren niet weg te slaan uit het zwembad en het bubbelbad heeft ook overuren gemaakt! Helemaal top. Houdt deze luxe, kwaliteit, gastvrijheid en service vast. Dan zullen er nog vele tevreden vakantiegangers volgen!

Villa Le Carignan

Via de Twitteractie attent gemaakt op Wijnvilla's, waarbij 't bekijken van de website ons deed besluiten een weekje te boeken. Was het echt zo mooi als de omschrijving en de foto's lieten blijken? We komen superlatieven te kort. Nog nooit zijn we in zo'n luxe villa op vakantie geweest, waar werkelijk overal aan gedacht is.

Villa Le Cabernet

De kinderen hebben alle dagen gezwommen, uitgezonderd twee dagen, toen waren we te laat thuis! We maakten ook dankbaar gebruik van de jacuzzi. We zagen veel van de omgeving en het weer was prima, zeker als je hoort dat het in Nederland herfstachtig is.

Villa Le Grenache

Wat een prachtig huis. De tijd is voorbij gevlogen met lui zijn en heerlijk eten en drinken. Op de volgende keer!

Villa Le Chardonnay

Heel hartelijk bedankt voor het verblijf dat wij mochten hebben in jullie prachtige bungalow. Alles was perfect, we hebben geen wensen! We overwegen om nog eens terug te komen en zullen zeer zeker reclame maken voor deze vakantielocatie!

Villa Le Syrah

Het zwembad is geweldig. Door het goede weer hebben we er veel in kunnen zwemmen. En in de avond in de jacuzzi. Dat was echt genieten als je naar de sterren kunt kijken.

Villa Le Sauvignon

Na een lange reis met files en regen kregen we meteen bij binnenkomst het ultieme vakantiegevoel. Wat een mooi huis! Als enthousiaste geocoachers hebben we veel van de omgeving met de voet verkend, met als (letterlijke) hoogtepunt Roc Gris in Moux. Na elk vermoeiend en/of warm uitstapje konden de de dag afsluiten met een duik in het zwembad of ontspannende zit in de jacuzzi. Of allebei!! We geven elke vakantie een cijfer. Deze krijgt een 9.2, want een mens moet toch wat te wensen hebben...

Villa Le Merlot

Lieve mensen neem het van ons aan, deze villa is een enorm goed begin voor een onvergetelijke vakantie. Wij keren terug naar België met een goed gevoel en veel mooie herinneringen!

Villa Le Cabernet

Het huisje was heerlijke en van alle luxe voorzien. Met twee families heb je alle ruimte, we voelden ons thuis. Er was bijna geen reden te bedenken om uitstapjes te maken. We komen zeker nog een keer terug in de toekomst!

Villa Le Grenache

Het huis is geweldig en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker nog een keer terug. Onze dochter wilde hier zelfs blijven wonen.

Villa Le Sauvignon

Toen wij de tuindeuren openden en buiten rondkeken sloegen wij bijna achterover van het mooie uitzicht. Wijnvilla's doet zijn naar eer aan met een uitzicht over de druivenranken de verte in!

Villa Le Cabernet

De afgelopen week is voorbij gevlogen. Na aankomst waren we weer aangenaam verrast door het mooie en zeer compleet ingerichte huis. De kinderen, en wij natuurlijk ook, hebben veel plezier gehad in het zwembad en de jacuzzi. Bedankt voor een heerlijke week!

Villa Le Chardonnay

Twee weekjes God in Frankrijk gevonden in deze prachtige Wijnvilla's. We hebben besloten dat we hier nog lang niet uitgekeken zijn en komen dus volgend jaar gewoon terug!

Villa Le Cabernet

Net als de afgelopen twee jaar hebben we een fijne vakantie gehad. We hebben leuke marktjes bezocht en genoten op het strand. Een dagje naar Cap d'Agde was leuk. Dit jaar hebben we ervaren dat het hier flink kan waaien. De jacuzzi is dan heerlijk om weer op te warmen.

Villa Le Sauvignon

We hebben voor de tweede keer een prachtige vakantie gehad! Deze keer wel een paar opmerkingen maar door jullie direct verholpen! De kinderen willen volgend jaar weer terugkomen dus er zal een mailtje worden verzonen met een boeking voor het derde jaar.

Villa Le Syrah

Na een vriendelijk ontvangst hebben wij hier een fantastische week gehad. Het is een heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Het zwembad, de jacuzzi, het mediterrane klimaat, we hebben er enorm van genoten. De omgeving met z'n wijngaarden en het dorpje met de minimarket en z'n vriendelijke bevolking geeft een heerlijk gevoel van ontspanning. Bedankt voor deze heerlijke vakantie en wellicht tot ziens!

Villa Le Grenache

Na een lange reis verwelkomde dit huis ons als thuis. We hebben hier dan ook een fantastische week gehad met onze hond Chester. We gaan nu nog een week naar de Loire, hopen dat het net zo'n leuke week wordt als hier.

Villa Le Chardonnay

Wat een geweldige plek! Leuke zwembad, een jacuzzi waarin je 's avonds heerlijk kan genieten en het huis is fantastisch en de omgeving is heerlijk rustig! Geweldige vakantie. Zeker en vast voor herhaling vatbaar!

Villa Mas de Montbrun

Onze laatste avond alweer in deze schitterende villa. We worden uitgezwaaid door een geweldige sterrenhemel. Het was de tweede keer dat we hier waren en we hopen zeker nog een keer terug te komen. Wij vinden het heel knap dat een vakantie huis je toch een thuisgevoel kan geven, en danken jullie die dit voor elkaar hebben gekregen. Het was weer heel fijn vertoeven in Montbrun en in de omgeving. Wij hopen tot een volgende keer.

Villa Le Sauvignon

Te midden van de wijnranken hebben wij hier heerlijk aan de wijnen uit de streek gezeten en dankbaar gebruik gemaakt van jacuzzi en zwembad. Ik kan het iedereen aanbevelen en dat zal ik ook zeker doen!

Villa Le Cabernet

De jacuzzi, het privé zwembad, de mooi aangelegde tuin en natuurlijk de villa zelf hebben ons een topvakantie bezorgd! Wij komen zeker nog eens terug...

Villa Le Merlot

Mas de Montbrun is een ware toplocatie! Alles wat een mens zich op vakantie zou kunnen wensen is hier aanwezig. Het huis zelf is top, maar de tuin, het zwembad, de jacuzzi, de schommels en de pingpongtafel maken het helemaal af!

Villa Mas de Montbrun

De verwachtingen waren hoog gespannen en zijn allemaal waargemaakt: privacy, uitzicht, rust, zwembad, jacuzzi, prachtig huis, keuken compleet, lekkere stoelen, internet, organisatie. Alles top!

Villa Le Cabernet

We hebben ervan genoten en helaas gaan we straks vertrekken naar het hoge noorden. Vandaag nog even genoten van de jacuzzi en een mooi ritje naar de grot en papiermolen. Als tweede huis lijkt mij dat dit ons goed zou bevallen.

Villa Le Sauvignon

Wat hebben wij twee heerlijke weken vakantie gevierd in dit heerlijke huis. Zeer relaxed en alles er op en er aan. Iedere dag een leuk uitstapje. En alle dagen genieten van het huis, jacuzzi en zwembad, meestal kwam 's middags de zon ons verwarmen. Al met al volop genieten en voor ons het terugkomen waard!

Villa Mas de Montbrun

De gastvrijheid die uitstraalde in de villa, vonden we ook terug in de ontvangstruimte van Château de l'Horte. Graag komen wij nog eens bij u terug.

Villa Le Sauvignon

Een tweede keer Mas de Montbrun. Zoals vorige keer was het geweldig en het weer zat ronduit mee. Echte zomer! Jullie hier op bezoek was een extra leuke dimensie. Een super zomeravond, gegeten, goed gezelschap en heerlijke wijn natuurlijk. Hartelijk dank!

Villa Mas de Montbrun

Wij hebben hier geleefd als God in Frankrijk, voelden ons hier helemaal thuis! De huizen zijn super en van alles voorzien, als er iets mis is staat Omar klaar om te helpen, er valt werkelijk niks aan te merken op de huizen en de service! We vertellen het zeker voort. Met spijt in het hart moeten we morgen weer naar België. Maar we willen zeker nog eens terugkomen.

Villa Le Chardonnay

Alles wat hiervoor geschreven is is waar: de luxe van het huis, de leuke stadjes in de omgeving, de heerlijke wijnen en de behulpzame Omar. Een verblijf in Mas de Montbrun "ticks all boxes"!

Villa Mas de Montbrun

Twee heerlijke weken gehad! De derde keer op een rij in de luxe villa, we willen niks anders meer. Super de luxe. Bedankt. Ook namens het bezoek wat we enkele dagen hier hebben gehad!

Villa Le Grenache

Chapeau! Wat een geweldig gebeuren hebben jullie hier neergezet en wat heerlijk dat wij daar twee weken van hebben mogen genieten. En genieten was het in dit heerlijke huis, waar het werkelijk aan niets ontbrak; werkelijk aan alles is gedacht. Graag tot een volgende keer in La Douce France!

Villa Le Sauvignon

Wat hebben wij genoten van een heerlijke week in een zeer luxe villa! Wat een comfort! Van alle gemakken voorzien. Het voelde net als thuiskomen. Heel veilig en vertrouwd. Bedankt voor alles!

Villa Le Merlot

We hadden een heel fijne week in jullie villa! Er was een fantastische service, dank Omar! Alle comfort was aanwezig, voor ons en voor de kinderen.

Villa Le Grenache

In de week van het huwelijk van Prins William en Koninginnedag voelden wij ons als een koning te rijk in de mooie Jardins de Montbrun. Alle luxe, alle vrijheid in een schitterende omgeving. Wijn, mooie omgeving, heerlijk eten en leuke plaatsjes met gezellige marktjes. Frankrijk op en top. Houdoe en bedankt!

Villa Le Chardonnay

We hebben hier met onze Amerikaanse Cocker Spaniels een goed verblijf gehad. Helaas niet in staat geweest om bij Johanne wij te halen.

Villa Le Syrah

Het was hier heerlijk; beetje thuiskomem maar dan veel luxer! We hopen zeker terug te komen. Merci beaucoup!

Villa Le Carignan

Na jaren met veel plezier in uw supermarkt boodschappen te hebben gedaan, hebben we nu een heerlijke vakantieweek in uw prachtige villa Le Grenache doorgebracht! De dagen zijn voorbij gevlogen! In de omgeving was het ook top! Een dagje Carcassonne is meer dan de moeite waard en ook de Mierve is prachtig. We wilden nog gaan varen op het Canal du Midi, maar datis er niet meer van gekomen! Blijft er nog iets over voor een volgende keer, want dat we terugkomen op deze prachtige plek is zeker.

Villa Le Grenache

We gingen met grote verwachtingen op pad naar Zuid-Frankrijk, want we hadden namelijk een verblijf van een week in jullie Wijnvilla gewonnen via Poiesz Supermarkten. Maar alles overtrof onze verwachtingen! Wat een prachtige en sfeervolle villa, mooie tuin, heerlijk zwembad en jacuzzi. Het was een super week, waarvoor grote dank! Een grote kans dat we nog eens terug komen.

Villa Le Sauvignon

De herfstvakantie doorbrengen in een villa in Zuid-Frankrijk, daar droomden wij wel eens van. Nu is het er dan echt van gekomen en we zijn erg onder de indruk...De prachtige natuur om ons heen, de lavendel bloeit nog! We hebben ontzettend genoten van deze plek! We komen graag nog eens terug.

Villa Le Sauvignon

Bedankt voor de geweldige vakantie in deze prachtige villa. De hartelijke ontvangst van Johanna en Jean Pierre op Château de l’Horte met het diner was tres bon. De rondleiding met uitleg over de wijn was zeer interessant. Wij weten nu waar goede wijn vandaan komt en op het etiket hoort Château de l’Horte te staan.

Villa Le Sauvignon

Het was heerlijk, ontspannend en ook prachtig weer, 22 graden! Ook de villa was boven verwachting, schoon, ruim, luxe, zelfs zwembad en jacuzzi! Nu weer op naar Nederland, helaas...

Villa Le Merlot

We hebben genoten van de afgelopen twee weken in jullie mooie villa. Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke trouwdag en week gehad. Dankzij het huren van vijf van jullie villa's hebben wij al onze vrienden en familie het geweldige Franse leven kunnen laten ervaren! Bedankt! Tot volgend jaar!

Villa Le Sauvignon

We zitten hier nu voor de tweede keer en genieten van de mooie omgeving en de rust, dus wie weet nog een derde keer. Hartelijk dank voor de gastvrijheid hier! Super!

Villa Le Chardonnay

Ruim 2,5 week hadden wij de eer om Johanna, Jean Pierre en Paul als gastvrouw en gastheer te hebben. Ze deelden met ons de “ins and outs” van Château de l’Horte, Les Jardins de Montbrun en de rest van les Corbières. Dankzij hen werd ons verblijf hier een onvergetelijke reis.

Villa Le Carignan

Vol verwachting reden wij het terrein op. Het kon ons niet snel genoeg gaan om alle ruimtes te verkennen en wat waren we enthousiast! Dit is pure vakantie, op en top genieten van alle luxe, ruimte en het adembenemende uitzicht. Uiteraard met een heerlijk wijntje! Alles, maar dan ook alles is tot in de puntjes verzorgd. Jullie weten wat een vakantieganger verlangt. Heerlijk genieten hier!

Villa Le Chardonnay

Voor ons was het een fantastische vakantie in Villa Le Carignan. We hebben ontzettend genoten van het comfort: het huis met alles erop en eraan! Het prachtige uitzicht over de wijnvelden, de rust en de stilte in deze omgeving...en de jacuzzi. Kortom: prachtig! We hebben hier 2 zalige weken gehad!

Villa Le Carignan

Wat een super huis in een prachtige omgeving! We hebben genoten en de vijf kids hebben besloten dat dit het mooiste vakantiehuis in hun leven is! Let wel, de oudste is zeven dus dan heb je al veel ervaring!

Villa Le Syrah

Wat een compleet en gezellig ingericht huis! Aan werkelijk alles is gedacht! Heel smaakvol en fijn om hier vakantie te mogen vieren. Tot ziens!

Villa Le Sauvignon

Twee prima weken beleefd in het prima huis met alle nodige voorzieningen! Het weer met tussen de 21 en 25 graden was voor eind september ook super. Wie weet tot een volgende keer!

Villa Le Grenache

De 2 weken zijn voorbij gevlogen. Over de villa, niks dan lof. Prachtig uitzicht, voldoende ruimte voor 7 personen, alles proper en nieuw. Voor de koelere dagen is zwembadverwarming aan te raden. We hebben de regio uitvoerig verkend.

Villa Le Chardonnay

We hebben erg genoten van dit mooie huis met prachtig uitzicht over de vallei. Helaas waren we maar een weekje hier, maar volgend jaar zal dit zeker 2 weken gaan worden. De omgeving is zeer mooi hier. Bedankt voor de gastvrijheid en goede service die wij deze week hebben gehad! Tot volgend jaar.

Villa Le Carignan

Hele mooie week gehad in jullie villa. De dagen zijn voorbij gevlogen en we kijken er tegen op om al naar huis te rijden.

Villa Le Syrah

Voor het tweede jaar villa Le Grenache en het was echt “thuiskomen” toen we hier op 10 juli aankwamen! Alles zag er nog even netjes uit en alles lag nog op dezelfde plek! Vakantie kon gelijk beginnen.

Villa Le Grenache

Jammer genoeg is ons verblijf hier al ten einde. Wij hebben genoten van het super mooie huis en zwembad en jacuzzi. Het was een fantastische vakantie.

Villa Le Syrah

Onze twee weken zitten er weer op. Wat een geweldige vakantie hebben we gehad, mede door de luxe locatie, zwembad, jacuzzi en rust. Ook het mooie, warme weer heeft ons goed gedaan. Helaas zit het er voor ons weer op. We hopen dat we nog eens terug zullen komen om nogmaals te genieten van dit alles.

Villa Le Merlot

Wij hebben een goede 14 dagen gehad in het mooie huis. Veel gezond en geshopt op de marktjes in de verschillende dorpjes. Veel succes met deze vakantiehuizen.

Villa Le Syrah

Geen seconde spijt hebben we gehad van onze beslissing om op een van de villa’s een optie te nemen voor de eerste week van mei. Qua weer hebben we alles gehad, een hoop regen gecombineerd met natte sneeuw, het flink verbranden in de zon aan de rand van het zwembad en alles wat daar tussen zit! We hebben een perfecte week gehad en komen graag nog eens terug in deze fantastische omgeving.

Villa Le Grenache

We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit prachtige huis. Wat betreft het weer hebben we alle weertypen gehad van natte sneeuw tot stralend weer. Onze twee zoons hebben ook genoten van het zwembad en de jacuzzi. Ook vonden ze het erg gezellig met de vriendjes “op de straat”. Kortom wij hebben twee heerlijke weken gehad en genoten van de rust en de prachtige omgeving. Kortom voor herhaling vatbaar.

Villa Le Sauvignon

Wat hebben we genoten van ons verblijf in Villa Carignan. De villa is super en het heeft ons aan niets ontbroken. Onze kinderen waren zeer onder de indruk van het ridderachtige Carcassonne, ook de grotten van limousin waren prachtig. Narbonne met zijn mooie kerk en Canal du Midi vormen samen met dit buitengewone huis een zeer geslaagde vakantie.

Villa Le Carignan

De organisatie rond Le Cabernet en het huisje zelf vonden we heel fijn en goed. Alles was aanwezig, in perfecte staat en goed gekozen. Onze complimenten voor de inrichting. Op de omgeving zijn we nog lang niet uitgekeken met zijn rijke geschiedenis waarin Aude aan de goede kant heeft gestaan. We komen zeker terug.

Villa Le Cabernet

We hebben volop genoten van het verblijf in Le Syrah. Wat een geweldige en ruime vakantiewoning. Ondanks het mindere weer hebben we veel in de omgeving gezien en ook nog heerlijk genoten van de jacuzzi. Wat een luxe! Zelfs in de sneeuw hebben we er lekker in gezeten! Wat een mooie grotten trouwens hier niet ver vandaan!

Villa Le Syrah

Wij vinden dit een heerlijk huis met fijne leefruimte en buitengebeuren.

Villa Le Merlot

Weerom hebben we een geweldige week achter de rug. Fantastisch weer en prima huis. Vorig jaar zelfde periode maar dan in Minervois. Alles was naar wens toen we in het huis aankwamen. Zwembad en jacuzzi ook prima in orde. Leuk dorp om te wandelen. Zeker voor herhaling vatbaar. Prima!!!!

Villa Mas de Montbrun

Wat een verrassing toen we de deuren open maakten van de villa. We voelden ons gelijk thuis hier. Wat een gezellige en mooie spullen. En wat een mooi uitzicht en rustige omgeving. We hebben ook de omgeving goed uitgepluisd, heel veel kilometers gereden, maar overal genoten we van het mooie uitzicht en verrassende omgeving. Helaas weinig in het zwembad geweest, vanwege het koude water, maar gelukkig de luxe van de jacuzzi, dus hebben we daar volop van genoten. In het kort, we hadden 2 topweken, en zijn hier lekker uitgerust, om weer aan onze dagelijkse taken te beginnen als we weer thuis zijn.

Villa Le Cabernet

De afgelopen twee weken hebben we enorm genoten van het verblijf alhier. De villa is goed ingericht en ook goed toegankelijk voor iemand met een loopstoornis, zoals ik heb. Het weer was ook fantastisch! Kortom, voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Villa Le Sauvignon

We kwamen binnen en dachten, “wauw” wat een geweldig huis! We hebben hier 2 weken genoten van de rust en ook heerlijk naar het strand geweest in Gruissan. Voor de rest hebben we 1 dagje doorgebracht in Cap d’Agde wat een leuk plaatsje is met een gezellige boulevard en leuke boten. Ook zijn we naar Carcassonne geweest wat leuk was, maar niet heel veel te doen. Bij het huis hebben we gezellig gebarbequed en in de jacuzzi gezeten. Het zwembad was een beetje fris. Blij waren we met de hekken rondom het zwembad dus de kids vermaakten zich hier prima, ze konden hun eigen gang gaan. Bedankt voor deze heerlijke weken.

Villa Le Grenache

Leven als een God in Frankrijk…Deze week hebben wij ondervonden wat dat betekend! Prachtige villa, zalige jacuzzi, verkoelend zwembad en heerlijk weer! Wij hebben echt een superweek gehad! Villa Le Merlot is echt van alle gemakken voorzien. Wij konden onze ogen niet geloven en hebben genoten van alle luxe.

Villa Le Merlot september 2009

Het was een echte meevaller, prachtig weer, mooie omgeving, rustige sfeer en niet te vergeten een splinternieuwe villa Le Cabernet, die je alles biedt wat je nodig hebt en waarvoor we de ontwerpers/eigenaars wensen te feliciteren. Le Cabernet zal ons ongetwijfeld nog terug zien.

Villa Le Cabernet

Wat een heerlijk verblijf hebben wij hier gehad! Een fantastisch, comfortabel huis met, zeker ook voor de kinderen, een heerlijk zwembad en jacuzzi. Echt totale ontspanning, de week vloog voorbij! Aanrader is een bezoek aan de Minerve en ook Narbonne met strand is goed te bezoeken. Aangename verrassing zijn ook de prachtige vergezichten en heerlijke wijnen! Dank dat wij van dit alles hebben mogen genieten en wellicht tot volgend jaar.

Villa Le Chardonna

Wauw! Dat was ons gevoel zodra we hier binnenstapten! Goed gepakt en gezakt kwamen we aan, maar bleek dat de villa echt van alles voorzien is! Een week is gewoon te kort. We hebben volop genoten van de luxe, rust het zwembad en de zalige jacuzzi! We’ll be back! Bedankt!

Villa Le Sauvignon

We hebben erg genoten van dit mooie huis en omgeving. De locatie was super en lekker veel privacy. Het was heerlijk weer met een lekker briesje erbij. We zijn op veel plaatsen geweest. Ja er was genoeg te zien in deze streek. Intermarche ook vlakbij, lekker handig. Verder is er in deze omgeving veel te zien, teveel om in 2 weken te zien. Wat je wilt. Natuurlijk ook genieten van je eigen stekkie en het zwembad natuurlijk. Het was geweldig.

Villa Mas de Montbrun

Toen we hier aankwamen konden we onze ogen niet geloven: het was nog mooier dan we verwacht hadden! En wat is het ’n heerlijk huis gebleken: we zijn hier in twee weken haast niet weggeweest. Het zwembad was alles wat we nodig hadden met temperaturen bijna continue ruim boven de 30 graden! Heerlijk dat het zwembad zo goed afgeschermd is, zodat ons anderhalf jarige zoontje er niet in kon vallen. Onze 5 jarige dochter heeft veel met vriendinnetjes gespeeld en gezwommen. We hebben dus allemaal genoten. Bedankt! Zeker tot volgend jaar...

Villa Le Merlot

De week is voorbij gevlogen. We hebben ons enorm geamuseerd in deze mooie villa. Alle comfort aanwezig. Je kan zeggen dat deze streek een van de mooiste van Frankrijk is. De wijnen, daar hoef ik niks over te zeggen, dat spreekt voor zich. De kistjes zijn vlot mee richting Belgie, waar ik met een glaasje nog eens heerlijk aan dit weekje zal denken. Tot volgend jaar.

Villa Le Carignan

Wij voelden ons deze week als in Villa Felderhof. Wellicht is het in Villa Le Grenache nog beter vertoeven dan aan de Cote d’Azur. Villa met z’n comfort is geweldig. Onze kinderen (8 en 10) hebben genoten. Het zwembad en jacuzzi zijn top en ’s avonds zelfs sprookjesachtig. We zijn er regelmatig op uit getrokken. Carcassonne, de kastelen van Lastours (klim van 20 minuten), Minerve zijn de moeite meer dan woord. Een dagje Gruisson of Gruisson Plage zijn ook de moeite waard. Restaurant Le Quai in Gruisson is een aanrader, het ligt aan de jachthaven. Op het terras kijk je zo op de bootjes. Wat valt er nog meer te vertellen dan dat wij van alles enorm hebben genoten.

Villa Le Grenache

Warm weer, lekker eten, verfrissend zwembad. En dit keer zelfs een jacuzzi! We hebben hier dus zeker een aangename week doorgebracht. Alles was dik in orde!

Villa Le Cabernet

Villa Felderhof staat ook in Montbrun des Corbières, een plaatsje waar nauwelijks een landkaart weet van heeft en waarin het lijkt of er geen mensen wonen in de schilderachtige huizen, met in de directe omgeving adembenemende vergezichten met vooral veel zonnige wijngaarden. In de tuinen van dit moois staat een vakantievilla die smaakt zoals de naam van de druif waarnaar hij is vernoemd: zoet, tintelend, aangenaam en met een uistekende afdronk. Van alle gemakken voorzien, mooi, schoon, compleet en toch ook heel privé. Wij zijn dankbaar dat wij hier twee mooie weken met ons gezin mocht verblijven.

Villa Le Chardonnay

Vol verwachting hebben wij naar deze vakantie uitgekeken. Bij aankomst waren wij nog meer verrast, wat een prachtig huis en een mooie ligging. Le Syrah is van alle gemakken voorzien. Ons bezoek aan Chateau de l’Horte was zeker de moeite waard. Mooie herinneringen nemen wij mee naar huis. Onze vakantie was in een woord geweldig.

Villa Le Syrah

Wij waren hier op huwelijksreis met de kinderen en hadden deze villa samen met Le Chadonnay aan de overzijde. We beleefden een leuke tijd aan het zwembad en in de jacuzzi. Het weer zat soms niet mee maar dan gingen we op uitstap naar o.a. Carcassonne en Beziers, de moeite! We bezochten ook enkele restaurants in Olonzac “Le Citadel” en Beaufort “Auberge St. Martin”, alle twee aanraders! Een bezoekje aan het historische dorp Minerve is een absolute must als je in deze streek verblijft! De woning is smaakvol en gezellig ingericht en alle voorzieningen zijn aanwezig. Bedankt voor de geslaagde vakantie.

Villa Le Grenache

Het was een geweldige tijd die we in deze prachtige streek van Frankrijk doorgebracht hebben. Vanzelfsprekend lag in het centrum van al onze activiteiten het fantastische huis “Mas de Montbrun”. Een werkelijk uniek huis, smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien. Een prachtige tuin, die door zijn ommuring echt onze tuin was. Voor ons was het de eerste keer dat we in deze streek waren. Het is dus een echte ontdekkingsreis geweest. [...] Tsja, en dan is het einde van de periode er veel sneller dan verwacht en gewenst. Voor ons, zoals gezegd, was dit de eerste kennismaking met het gebied. Maar de conclusie is dat alles hier naar meer smaakt! We komen dan ook zeker terug.

Villa Mas de Montbrun

Na een dollemansrit vanuit Nederland (in verband met 14 juli, de Nationale Feestdag waar wij geen rekening mee hadden gehouden…2 dagen reistijd) waren wij dan eindelijk aangekomen bij Le Merlot. De deur ging open en…heerlijk! Wat een mooi huisje! Onze dochters (4 en 5 jaar) renden meteen naar het zwembad en wilden het liefst gelijk het “bubbelbad” inspringen! Wij willen jullie tot slot bedanken voor de gastvrijheid (welkomstpakket etc.) en de vriendelijkheid die wij hebben mogen ervaren met Paul en met Johanna van der Spek op het Chateau de l’Horte (heerlijke wijntjes gaan terug naar Nederland!). Wij komen zeker nog een keer terug!!

Villa Le Merlot

De afgelopen 2 weken hebben we genoten van jullie zeer mooie en luxe villa. Van alle gemakken voorzien en zeer kindvriendelijk en kindveilig. Onze kinderen (7 en ruim 1,5 jaar) hebben zich prima vermaakt in het heerlijke zwembad en de jacuzzi. Het is een prima uitvalsbasis om bijvoorbeeld naar het strand te gaan (Narbonne) of naar de Cite van Carcassonne. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor dit mooi opgezette complex.

Villa Le Sauvignon

We hebben het hier ontzettend naar ons zin gehad. Wat een heerlijk luxe en mooi huis! We hebben het safaripark bezocht, dat vonden de kinderen een groot succes. Ook het piratenpark in Gruisson vonden ze super leuk. Verder heel veel gezwommen en uitgerust! We willen jullie ook nog heel hartelijk bedanken voor jullie hulp en getoonde interesse toen ons zoontje een arts nodig had. Echt super! En dan de dag afsluiten met bubbelen in de jacuzzi, helemaal top. We zullen het zwembad, de jacuzzi en vooral ook het uitzicht gaan missen thuis.

Villa Le Carignan