Rondleidingen op Château de l’Horte

Wat houdt het in?
De rondleiding bestaat uit een korte wandeling over het terrein van Château de l’Horte met een bezoek aan de productiecave en de vernieuwde cave, waar ook een proeverij wordt gegeven. Tijdens de rondleiding wordt alles met betrekking tot het wijnmaken en de productie en dergelijke in een ontspannen en ongedwongen sfeer uitgelegd.
Uiteraard kunt u alle vragen stellen en kunt u na afloop van de rondleiding de wijnen proeven en ook aanschaffen in onze proefruimte, de “Salle de degustation”.

U kunt dagelijks terecht om de wijnen te komen proeven en aan te schaffen en het is zelfs mogelijk om een wijnplukkersmaaltijd te komen eten op het Chateau, alleen op afspraak.

Rondleidingen

Van 1 juli t/m 31 augustus: donderdag en vrijdag om 14:00 uur. Op andere dagen bent u ook welkom, maar dan alleen op afspraak, hiervoor kunt u even bellen naar Johanna: 0033.46.84.39.170, Johanna spreekt uiteraard Nederlands. 

Wijnverkoop en wijnen proeven

Het gehele jaar: Maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag en feestdagen: gesloten
Gesloten op 14 juli en 15 augustus

Kinderen

Uw kinderen hoeven zich op Château de l’Horte niet te vervelen! In de proefruimte is een kinderhoek ingericht met speelgoed, kleurplaten etc., en de kinderen kunnen zelf hun eigen wijnetiket maken. U kunt bij ons een fles wijn kopen, waar uw kind dan het etiket voor ontwerpt. Zo heeft u uw eigen unieke wijn!  Johanna helpt twee jonge gasten met het uitzoeken van de capsules voor op hun fles wijn.

Omhoog